Vés al contingut
Inici » Avís Legal

Avís Legal

Avís Legal

El lloc web i el domini restaurantcansalo.com corresponen a ROVIRA-CABALLÉ SC (en endavant Restaurant Can Saló), amb CIF J17543497 i domicili al Carrer Extramurs, 3, de Palau-Sator (CP 17256), telèfon 972 63 41 66 i adreça electrònica cansalo @ gmail.com

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a Restaurant Can Saló o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. Restaurant Can Saló presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis i activitats. Restaurant Can Saló autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web. Restaurant Can Saló es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a http://www.restaurantcansalo.com/ (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que Restaurant Can Saló actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti.

Restaurant Can Saló es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

Restaurant Can Saló no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Restaurant Can Saló · Extramurs, 3, 17256, Palau-Sator, Baix Empordà Girona Tel.: 972 634 166 Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Danzai Software